Video's - 7 mei 2016   9:22 Jon Olsson Videoblog 2016 #17, #18 & #19: WHY I AM NOT DOING GUMBALL THIS YEAR

Door:

Het nieuws dat Jon Olsson dit jaar niet mee zou gaan doen aan de Gumball vonden we uiteraard geen leuk nieuws, ook al biedt het wel mogelijkheden om ‘m iets anders te zien doen! Z’n Lamborghini Huracán was verder toch nog niet af, maar wat waren nou eigenlijk écht de redenen van zijn afwezigheid? Even klikken en Jon praat je helemaal bij!

Eerst de vorige activiteiten van Jon Olsson zijn videoblog bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je krijgt alle afleveringen voorgeschoteld!

We pakken er even wat meer afleveringen bij dan normaal, maar dat komt omdat we anders een complete take over hebben van Jon Olsson. Niet dat we het ‘m niet gunnen, maar meer dat we je ook wel eens wat anders willen laten zien! Dat doet overigens niet onder voor de kwaliteit van de vlog’s die Jon Olsson online aan het zetten is want we zeiden het de eerste keer en we zeggen het bij aflevering 17, 18 en 19 ook: we zijn echt fan van zijn vlogs door alles wat hij nu laat zien!

Dan nu door naar de vlogs want in de eerste van de drie neemt Jon ruimschoots de tijd om ons bij te praten over zijn Gumball avontuur die dit jaar eh… Niet startte. Het blijkt dat het niet alleen maar drukte was wat ‘m aan de kant hield, maar zo zijn er nog meerdere redenen waarom Jon Olsson zijn trip even aan zich voorbij liet gaan. Welke dat zijn kan hij overigens beter zelf vertellen aangezien we anders overmorgen nog niet klaar zijn met typen, omdat er toch wel heel wat bezigheden waren in z’n leven om die keuze te maken! Verder gaan we op pad door Noorwegen en neemt Jon ons mee langs een huisje van 200 jaar oud. Bekijk al die avonturen hieronder:

#17:

#18:

#19:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's