Video's - 10 mei 2016   8:16 Jon Olsson Videoblog 2016 #20, #21 & #22: THE $30,000 VLOG SETUP

Door:

We hebben het hele verhaal over zijn afwezigheid bij Gumball zojuist gehoord terwijl hij onderweg is in Noorwegen en daar gaan we nog maar eens vrolijk mee door. In ieder geval, met zijn Noorwegen avontuur natuurlijk én we krijgen weer een glimp van zijn nieuwe Lamborghini te zien! Daarmee is hij namelijk in de sneeuw geweest! Maar dat blijkt niet alles te zijn, want hoe ziet de setup van Jon Olsson er eigenlijk uit zodat hij goede vlogs kan maken?

Eerst de vorige activiteiten van Jon Olsson zijn videoblog bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je krijgt alle afleveringen voorgeschoteld!

“Wait, dertig duizend dollar voor een vlog setup? Die gast moet niet goed bij z’n hoofd zijn!” Eh… Tja, we hadden in eerste instantie ook de gedachte dat het niet helemaal waar zou zijn, maar juist dat bleek niet waar te zijn. Get it? Hoe dan ook, we komen dalijk terug op de enorme hoeveelheid dollars die Jon voor zijn vlog setup uit heeft gegeven of heeft gekregen van z’n sponsors, eerst gaan we een rondje crossen met een pistebully!

Want ook dat blijkt de Zweedse Jon Olsson te kunnen. Man, man, man… Wat kan hij niet?! Is er serieus iets wat Jon Olsson niet kan? Uiteraard moest deze actie even met een drone vastgelegd worden om daarna snel door te gaan met zijn Lamborghini die Jon ergens in de sneeuw wilt neerzetten. Dat gaat uiteraard niet zoals het moet en eh… Het wordt erger.

We verklappen overigens niets want wij gaan snel door met de setup van Jon Olsson! Die blijkt aardig aan de prijs te zijn en daar komt de vraag “maar wat gebruikt hij allemaal in vredesnaam?!” best wel vaak omhoog. Het is nou eenmaal een bunch aan geld, waarom koopt hij zulke dingen allemaal en heeft hij het echt nodig? Het antwoord daarop vind je ook hieronder:

#20:

#21:

#22:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's