Video's - 14 juni 2016   8:58 Jon Olsson Videoblog 2016 #54 – #60: MARBELLA CAMO HOUSE TOUR

Door:

Yep, je leest het goed, na de rondleiding die we kregen door het huis van Jon Olsson in Monaco is het nu de beurt aan het huis in Marbella om in de schijnwerpers te staan! Dus snel even doorklikken als je ook wilt weten hoe dit huis er uit ziet en oh, er zit wederom genoeg ander beeldmateriaal op je te wachten wat je vast en zeker interessant gaat vinden! Zei iemand daar namelijk beelden van Janni én vriendinnen (!!!) of een kort over en weer met de co-founder van Douchebags?

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Jon Olsson Videoblog? Dat kan! Gewoon even hierrrrr klikken!

Maar om niet te hard van stapel te lopen beginnen we eerst maar even met het heugelijke feit dat Marcus weer terug is! De editor, cameraman én technische dienst van Jon Olsson Videoblog in één laat z’n gezicht weer zien wat voor ons meteen ook z’n positieve kant heeft. Niet dat Jon het verkeerd doet, maar let’s face it: Marcus doet het gewoon beter.

Het is een gevalletje ‘No shit!’, maar toch. Hoe dan ook, de trip gaat van Myrkdalen naar Oslo om daarna door te banjeren naar, jawel, Marbella! Het is waarschijnlijk hetgeen waar wij stiekem ook wel het meest naar uit hebben gekeken want tja… Wie wilt er nou niet rondgeleid worden door het grandioos gave huis van Jon Olsson én even gluren in waarschijnlijk het meest groene zwembad van Marbella?

Inderdaad, dat wilt iedereen wel en wij uiteraard ook! Eigenlijk kunnen we nu van alles gaan zeggen maar klikken wil je toch wel dus laten we maar gewoon stoppen met kletsen. En voor degene die alleen maar een waas voorbij zag komen sinds het moment dat we het over Janni hadden, ook jullie zullen niet klagen na deze reeks aan episodes. Want zoals je ziet bij aflevering 59: Janni is terug!

#54:

#55:

#56:

#57:

#58:

#59:

#60:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's