Video's - 23 april 2016   12:33 Jon Olsson Videoblog 2016 #7 & #8: UPSIDE DOWN IN A HELICOPTER

Door:

Huh? Jon Olsson in een helikopter terwijl we op de achtergrond toch zeker weten de grond zien? Dat kan maar één ding betekenen: het is weer vlog o clock! Hierin is de Zweed weer op pad geweest, uiteraard heeft Jon Olsson alles vastgelegd en dat is heel chill want hij heeft dit keer een wel heel bijzonder tripje gemaakt!

Eerst de vorige afleveringen bekijken voordat je aan deze twee episodes van Jon Olsson Videoblog begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

En we gaan gezellig door met de vlogs die Jon Olsson nog maar eens het wereld wijde web opgegooid heeft en dat terwijl hij er dit keer even in z’n eentje voorstaat! Zijn vaste filmer is namelijk naar Stockholm, waar Jon richting Oostenrijk vliegt en tja… Er moet natuurlijk wel gevlogd worden! Maar wat gaat Jon doen in Oostenrijk en waarom gaat zijn filmdude niet mee?

Geen idee om eerlijk te zijn, maar we denken dat het komt omdat Jon naar Red Bull ging in Salzburg, Oostenrijk. Hier kon hij weer zijn ogen uitkijken aangezien Red Bull een hele hoop in de showroom heeft staan, maar daar bleef het niet bij want ze hadden nog wat leuks voor Jon in petto!

En nu komen we aan bij de foto die je net zag want ze gaan Jon Olsson ondersteboven gooien terwijl hij in een helikopter zit! Verder mag hij petten uitzoeken van Red Bull (wij zijn totaal NIET jaloers! ECHT. NIET. JALOERS! Ahum…) en vliegt hij daarna door naar Stockholm om weer eens zijn vriendin te zien. Daar is zijn vaste filmert ook en vanuit daar crossen we door naar de ouders van Jon. Al met al dus wel twee vlogs waarin veel gebeurd en veel inside info over Jon zit! Hier houden we van, keep it up Jon!

#7:

#8:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's