Video's - 27 juni 2016   9:39 Jon Olsson Videoblog 2016 #73: 100K SUBS SPECIAL – RECAP AND FUTURE PLANS

Door:

De afgelopen tijd lieten we je een marathon aan vlogs zien, maar voor deze gelegenheid maken we graag een uitzondering. Jon Olsson is namelijk de 100.000 volgers op YouTube gepasseerd en dat moet gevierd worden! Daarom neemt hij meteen van de mogelijkheid gebruik om een erg gave (en iets te korte) recap online te zetten van zijn afgelopen vlogs én horen we zijn toekomstige plannen voor 2016!

Ja die Jon die heeft met zijn vlogs blijkbaar een hoop vrienden gemaakt! Naar eigen zeggen had Team Overkill het namelijk niet verwacht dat ze in de afgelopen twee weken zoveel subscribers zouden krijgen dat ze nu in 24 uur iets moesten verzinnen om dit alles te vieren. Tja, je kan het maar als probleem hebben!

Gelukkig zijn dit mooie problemen om uit de weg te ruimen en we moeten zeggen dat ze het zeker mooi hebben opgepakt! De recap is zoals gezegd te kort, maar dat betekent eigenlijk dat we ‘m gewoon erg nice vonden. Daarna is het de beurt aan Jon Olsson himself om even te bespreken wat hij nou de aankomende maanden van plan is.

Om een lang verhaal kort te maken kunnen we je vertellen dat er veel gereisd en gesurft gaat worden, maar er wordt uiteraard ook op ski’s gestaan en wel in Perisher, Australië! Daar gaat hij, 10 a 14 dagen aan de slag om door te pakken naar Nieuw Zeeland. Zijn winterse activiteiten moeten natuurlijk wel weer een beetje opgepakt worden! De afgelopen tijd is het vooral zwembad en ander water wat voorbij kwam, maar wij willen sneeuw!

Daar wordt dus naar geluisterd en dan is het alweer november en zoals Jon Olsson het zelf zegt: ‘de tijd vliegt’! In totaal zal hij tot december per vliegtuig ongeveer iets meer dan 100.000 kilometer gaan reizen en dat eh… Is nog aardig wat. Wat we zeker weten is dit: we kunnen ons dus gaan opmaken voor een mooi seizoen met Jon Olsson in de sneeuw en we kijken nu al uit naar die periodes in Breckenridge, Perisher en Stubai. Het kan namelijk niet anders of de vlog(s?) over Prime Park gaat namelijk een bizarre worden! Check hieronder zijn recap + tijdsschema in vlogformat:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's