Video's - 30 juli 2016   14:19 Jon Olsson Videoblog 2016 #85 – #98: DRONES CAN’T SWIM

Door:

We mogen weer en wel met de nieuwste video’s die Jon Olsson voor ons online heeft gezet en we starten met een hele verse aflevering. Want eh, heeft iemand interesse in de Lamborghini Murcielago van Jon? Hij staat namelijk voor een prikkie te koop! Oh en Jon moet op jacht naar een nieuwe drone want die ligt ergens op de bodem van de zee.

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson Videoblog zien voordat je je aan deze reeks gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Of nouja, een prikkie. Er is niets in het leven van de Zweedse freeskiër wat goedkoop is en bij nader inzien is dat bij deze Lamborghini ook het geval. Maar goed, wanneer je nog ergens ruim 200.000 euro in een enorme sok op je bankrekening hebt staan kan je wel zijn oude auto rijden! Klik daarvoor even hierrrr, dan zie je meteen meer foto’s en informatie.

Waarom hij ‘m verkoopt? Omdat hij er nooit meer rijdt! Ja, het is klinkt ongelofelijk, maar het is waar. Maar laten we eerst even terug gaan naar de start van die episode, want horen we dat nou goed of mankeren we wat aan onze oren? Dat laatste willen we uiteraard niet uitsluiten, maar sinds wanneer heet Jon John? Of sinds wanneer noemt hij zichzelf John? We zitten zelf ook nog een beetje in dubio of het nou letterlijk uitgesproken Joen, Jon of Jun is, maar John is het in ieder geval zeker weten niet!

Hoe dan ook, je kan je op gaan maken voor écht een beestachtige hoeveelheid video’s en de vraag “maar welke zijn nou eigenlijk daadwerkelijk de moeite waard?” kunnen we best begrijpen. Het enige is dat alles wel zo z’n charme heeft, zoals in de 85e aflevering dat hij z’n Lamborghini verkoopt. Of in #86 dat hij z’n drone crasht in het water terwijl de boot vaart. #88 moet je even zien want daar is Janni echt hot as f*ck. De Q&A in #90 is overigens ook erg interessant en dan vergeten we bijna nog het avontuur in Mallorca waar ze gaan cliff jumpen. Die is ook wel écht de moeite waard. #94 is dat trouwens. Veel kijk plezier!

#85:

#86:

#87:

#88:

#89:

#90:

#91:

#92:

#93:

#94:

#95:

#96:

#97:

#98:


 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's