Video's - 4 januari 2017   10:00 Jon Olsson Videoblog 2017 #264: CANADIAN POWDER DREAM!

Door:

Woohoo! Zo zien we het graag Jon! Het avontuur is gestart en gisteren werden we al enorm vrolijk vanwege de eerste beelden die hij in Canada had geschoten, nu gaat Jon Olsson het kerstcadeau die hij van HEAD Skis kreeg uittesten. Uiteraard bleef het hier niet bij want we gaan gewoon maximaal hard en de beelden zijn echt MAGISCH!

Eerst de vorige aflevering van dit Canadese avontuur bekijken voordat je hieronder begint met kwijlen? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht!

Of we jaloers zijn op Jon Olsson en Marcus Valeur? Eh. Ja. Voor de volle honderd procent en daar nog een aantal bovenop. Helikopter skiën in Canada staat echt al jaar en dag bovenaan op onze bucketlist en die gekke Zweed gaat het nu gewoon doen! Gelukkig hebben ze dus het materiaal mee waar je u tegen zegt om beestachtige beelden te schieten want dat verzacht een beetje de pijn.

Alhoewel, Jon Olsson en Marcus Valeur weten het op zo’n manier te filmen dat we eigenlijk nog liever gisteren dan vandaag gaan helikopter skiën. Wat overigens ook wel leuk is om te zien is dat ze met CMH (Canadian Mountain Holidays) op pad gaan en laten we daar in de BeNeLux nou ook een agent voor hebben die erg goed kan skiën!

Bij Paul de Groot moet je zijn wanneer je zo’n droom werkelijkheid wilt laten worden, ook al zal Marcus Valeur zijn eerste dagen in die ‘droom’ niet zomaar vergeten. Marcus had zich er namelijk een beetje op verkeken hoe zwaar het allemaal was waardoor hij aan het einde van de dag amper meer kon lopen. Dit zorgde er dan ook voor dat hij zonder te twijfelen richting zijn bedje was gegaan.

En het mooie aan het hele verhaal is, vandaag gaan ze weer heli skiën dus stay tuned voor more action!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's