Video's - 4 januari 2017   20:18 Jon Olsson Videoblog 2017 #265: LIFE DOES NOT GET BETTER THAN THIS!

Door:

Yep, je portie Jon Olsson én helikopter ski video’s gaat in deze dagen door het dak heen… En heerlijk dat we het vinden! Zoals je ziet in het onderwerp heeft Jon de tijd van z’n leven en dat alles heeft hij nog maar eens op video vast weten te leggen. Dus, klaar voor nog meer fantastische en onmenselijk fijne beelden uit Canada? Klik dan snel door!

Eerst de vorige afleveringen van dit Canadese avontuur bekijken voordat je hieronder begint met kwijlen? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada!

Ja dat ‘LIFE DOES NOT GET BETTER THAN THIS!’ die Jon Olsson hierboven even als onderwerpnaam heeft gebruikt geloven we zonder te twijfelen. Maar goed, zoiets zou eigenlijk iedereen wel schreeuwen wanneer ze in Canada zijn om te gaan heli skiën!

Waaronder wij. Met alle lucht die we uit onze longen kunnen persen op zo’n hoogte. Daarnaast zouden we pijn in onze kaken krijgen omdat die enorme grijns niet van ons gezicht afkomt want we blijven het gewoon zeggen: Wat maakt die Jon Olsson toch een prachtige ervaring mee daar in Canada zeg!

Overigens is er nog iets aan deze aflevering uit Jon Olsson zijn Videoblog avontuur met CMH, want eh… Marcus Valeur heeft de strijd even moeten staken! Dat heli skiën is zoals je merkt dus wel even next level en dat merkte het lichaam van meneer Valeur dus ook. Daarom doet Jon het allemaal even in z’n eentje en voor de mensen die denken “bijna een kwartier aan poeder runs? Dat is super lang!” hebben we nieuws: we vinden deze video nog kort, we kunnen er makkelijk heel de dag naar kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's