Video's - 6 januari 2017   9:10 Jon Olsson Videoblog 2017 #266: CAN I SNOWBOARD?

Door:

Jon Olsson op een snowboard, als dat geen ketterij is dan weten wij het ook niet meer! De grote vraag is natuurlijk of Jon deze meters op één plank ook tot een goed einde weet te brengen want hij pakt nu niet bepaald de bunnypiste. Hij gaat gelijk heliboarden! 

Een klein beetje vals spelen is het wel, want Jon heeft blijkbaar al wel eens eerder op een snowboard gestaan. Toch is hij een echte skiër in hart en nieren en daarom ziet het er wel heel erg vreemd uit! We moeten het ‘m wel meegeven, het gaat een stuk soepeler dan we verwacht hadden. Gelijk volle bak door de poeder heen jagen en niet eens heel vaak op z’n bek gaan, Jon kan het blijkbaar wel!

Hij heeft de afgelopen maanden natuurlijk ook wel aardig kunnen trainen op z’n surfplank tijdens z’n tripjes naar Indonesië en snowboarden komt voort uit het surfen, dus het is niet heel vreemd dat het hem best wel goed af gaat op één plank in plaats van twee. Jon gaat in ieder geval volle bak Team Overkill stijl met deze ‘snowboardles’ om door op een van de ziekste trips die je kan maken te gaan oefenen met een snowboard. Voor de meeste mensen is zo’n helitrip in Canada écht bucketlist materiaal en Jon denkt gewoon ‘fuck it, ik ga proberen te boarden in plaats van skiën’.

Wel is het duidelijk dat het snowboarden ‘iets’ meer energie kost dan het skiën voor Jon, aangezien hij na z’n eerste paar runs aardig gesloopt is! Hij begon overigens met een goofy stance op een snowboard maar na de nodige crashes besluit ‘ie toch maar de boel om te gooien en regular te gaan staan. Naar beneden strepen gaat ‘m goed af, maar bochtenwerk is toch echt wat lastiger in de diepe Canadese poedervelden…

Overigens gaat het met Marcus nog steeds niet zo lekker, die is aardig ziek geworden en na de eerste dag poederen in Canada heeft hij de sneeuw niet meer aangeraakt. Zoals Jon het in de vorige vlog al zei, als Marcus z’n bord niet leegeet is het serieus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's