Video's - 17 januari 2017   18:26 Jon Olsson Videoblog 2017 #276 – #278: WE FINALLY FOUND SNOW!

Door:

Yep, er staan drie vlogs van Jon Olsson op je te wachten, ook al doet er eigenlijk maar eentje er écht toe. De overige wilden we je alleen niet onthouden want driften met een Lamborghini? Dat willen we allemaal wel zien én doen!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint met grote ogen kweken? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada!

De Zweedse freestyle skiër is weer richting de sneeuw gegaan en dus zijn wij weer alert. Na wat heerlijke dagen van weinig sneeuw en veel zon besloot Jon Olsson dat het weer tijd was om de ski’s onder te binden, maar waar ga je heen als je eigenlijk geen plan hebt?

Nou, daar waar de sneeuw valt! Dat bleek op meerdere plekken te zijn en dus was het even kiezen waar ze het liefste naar toe wilden. Maar laten we niet op de feiten vooruit lopen want de 276e vlog gaat eigenlijk nul komma nada over sneeuw, ook al wilden we ‘m je toch niet onthouden. Want tja… Eh, ze gaan driften met een Lamborghini en een BMW M3, om maar een voorbeeld te noemen. Ja, dat wil je dus wel even zien.

Maar goed, daar kwam je natuurlijk niet voor want je wilde sneeuw zien. Dat ga je krijgen, en een hoop ervan ook in de vlog die hieronder op je staat te wachten. Jon Olsson is namelijk samen met Marcus Valeur op pad gegaan richting…

…Japan! Nu moeten we er wel meteen bij vertellen dat de 277e vlog eigenlijk alleen maar reizen is, maar het is een start en we zien sneeuw. Dus we hebben ‘m er maar even bij gezet:

Niet dat dat de leukste vlog van de drie is, want die staat hieronder op je te wachten! Daar zijn ze namelijk én gearriveerd in Japan én hebben ze ook nog eens enorme hoeveelheden sneeuw tot hun beschikking. Een soort van heaven on earth, zullen we maar zeggen. Bekijk ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's