Video's - 22 januari 2017   11:47 Jon Olsson Videoblog 2017 #280 – #282: Skiing with Sammy Carlson

Door:

Team Overkill krijgt bezoek van een andere held! De enige echte Sammy Carlson is namelijk ook in Japan om door de enorme poeder heen te knallen en Jon Olsson en Marcus Valeur gaan samen met ‘m op pad. Lang verhaal kort: KIJKEN!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint met grote ogen kweken? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada en vanaf daar kan je door naar Japan!

Dat zijn nog eens namen waar we vrolijk van worden als ze in een vlog van Jon langskomen. Sammy Carlson kan skiën, dat is gewoon onmenselijk en nu gaan we ‘m gewoon terugzien in de Japanse avonturen van Jon Olsson! Overigens is het niet volle bak wat Sammy Carlson gaat, of Marcus moet het niet hebben gefilmd, maar al met al is het wel leuk om ‘m eens voorbij te zien komen.

Ook al starten we niet met die vlog, want eerst krijgen we een rondleiding in het huis waar Marcus en Jon Olsson verblijven en we kunnen je alvast zeggen… Het is echt een massive huis! En ze slapen er maar met z’n tweeën! We hadden het dan ook echt niet erg gevonden om het meest kleine kamertje te krijgen zodat we toch nog mee konden hoor, gnagna.

Dan snel door naar de vlog waarin we Sammy Carlson voor het eerst voorbij zien komen! Blijkbaar was de beste kerel, die ook een looping deed met Tanner Hall, zeker wel in voor een avontuur met Jon en daar worden we erg vrolijk van. De Armada skiër laat zijn ski’s dan ook even kort zien, maar eigenlijk moet je gewoon even hieronder op play klikken.

En nu je hier toch bent kun je net zo goed even doorstomen naar wat wellicht de meest diepe poeder ooit is geweest die Jon Olsson heeft gehad. Het is zelfs zo erg dat hij Marcus belt, die blijkbaar een dagje vrij had genomen, om langs te komen want het bleek echt een bizarre hoeveelheid te zijn. Oftewel: veel poedershots staan er op je te wachten die je zeker even wilt hebben gezien!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's