Video's - 29 januari 2017   8:40 Jon Olsson Videoblog 2017 #289: NOTHING LASTS FOREVER, we will miss you MARCUS!

Door:

Nee, nee, nee! Dit kan toch niet écht waar zijn?! Team Overkill gaat namelijk uit elkaar! Snik snik. Yep, Marcus Valeur gaat stoppen met het vloggen waardoor Jon Olsson weer alleen verder gaat. Maar, hoe nu verder en wat is de reden van deze keuze?!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada en vanaf daar kan je door naar Japan!

Zonde, zonde, zonde! Dat was een beetje de strekking van de teksten die hier als eerste rondgingen. Je kunt namelijk zeggen wat je wilt maar zonder Marcus Valeur is Team Overkill eigenlijk geen Team Overkill meer. Marcus heeft er namelijk voor gezorgd, uiteraard ook in samenwerking met de portemonnee van Jon maar dat nu even terzijde, dat er dagelijks beelden op ons stonden te wachten waar je mond van open vielen. Zelfs de meest standaard shots werden op ons beeldscherm getoverd alsof het een plek was waar je écht heen zou moeten.

En daar komt nu dus een einde aan. Nu kun je zeggen “ja, dan neemt Jon Olsson toch gewoon weer een nieuwe Marcus?” maar zo makkelijk gaat dat dus niet. Je merkte namelijk aan alles dat Marcus Valeur aanwezig was, zeker wanneer hij er een keer niet bij was en Jon Olsson het zelf moest rooien.

Maar goed, het zij zo, ook al vinden we de timing nogal… Vreemd en bijzonder. Het kan aan ons liggen hoor, maar je bent meer dan 200 vlogs samen aan het werk en dan stop je door een vlog te maken op het vliegveld van Schiphol a la “Marcus, dit was het. Oh F***, we moeten nog melden dat je stopt!? Eh, hoe doen we dat? Zullen we het maar ff hier doen?” en zo dom zouden we Jon dan ook weer niet inschatten, maar waarom dan bijvoorbeeld niet bij vlog 300?

Er gaan dan ook vragen op het internet of het allemaal wel écht koek en ei was tussen deze twee en of het niet allemaal gespeeld was met hun ‘goodmorning’ en ‘ik heb zo’n zin in deze dag’, maar daar willen we eigenlijk niet over twijfelen. Team Overkill was gewoon een mooi duo, en dat is nu klaar. En dit einde is gewoon knullig te noemen.

En nu is dus de vraag wat er met Jon Olsson Videoblog gaat gebeuren. Was het daarom wellicht dat die vacature opeens uit de lucht kwam vallen? Wie zal het zeggen, wanneer Jon Olsson besluit om het zelf verder te gaan doen, dan zijn we er bijna zeker van dat de hoeveelheid vlogs in rap tempo omlaag gaan. Dat hopen, eh… Verwachten we niet, maar wie wordt dan die nieuwe persoon? En hoe gaan die vlogs er dan uit zien?

We zullen je uiteraard op de hoogte houden over zijn activiteiten, maar waarom stopt Marcus Valeur nou eigenlijk? Nou, voor de dood eenvoudige reden dat hij meer tijd bij familie wilt zijn. En dat, snappen we helemaal. Wat Marcus zelf ook al zegt: hij vindt het reizen en dergelijke enorm leuk, maar je bent wel volledig bezig met Jon Olsson en nooit thuis bij familie en vrienden. En natuurlijk is het avontuur van hem er eentje waar menig persoon jaloers op zou zijn, zonder twijfel, maar toch…

Het goede nieuws is overigens dat Jon Olsson in Amsterdam op Schiphol is, waar deze vlog gemaakt is, en daar worden we dan wel weer een klein beetje vrolijk van! Hoe dan ook, er komen nieuwe tijden aan. Wat denken jullie dat er gaat gebeuren?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's