Video's - 30 januari 2017   12:03 Jon Olsson Videoblog 2017 #290: CUTTING MY OWN HAIR???

Door:

Jon Olsson moet er zo te zien ook nog even aan wennen dat hij geen maatje meer heeft om zijn vlog mee te maken, want je haar zelf knippen?!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada en vanaf daar kan je door naar Japan!

Ja je zou denken dat het alleen maar gedoemd is te mislukken, maar uiteindelijk blijkt Jon Olsson toch ook nog wel een beetje z’n eigen haar te kunnen knippen. Maar in eerste instantie dachten we echt “Dude, serieus?!” Het is dan ook wel een beetje vreemd, ook al is dat waarschijnlijk alleen voor ons mensen die het gewoon niet zelf kunnen.

Zoals wij. Bij Jon was het meer dat hij het tijd vond voor de kapper en dat terwijl hij er eigenlijk geen zin in had om een afspraak te maken. Nouja, so be it he, ook al vinden we het wel een beetje jammer dat dit meteen het hoogtepunt van de vlog bleek te zijn.

Na Amsterdam ging hij rechtstreeks naar Monaco en daar was het enkel wat rondbanjeren, Rolls Royce kijken en wat eten. Het is dan ook niet de meest bizarre vlog die je van ‘m hebt gezien. Maar goed, het kan niet altijd avontuur zijn wat de klok slaat natuurlijk, ook al had hij hier wel wat meer mee kunnen doen. Of het gewoon niet 16 minuten lang moeten laten duren.

Anyway, het haar knippen begint op 11 minuten en 30 seconden voor het geval dat je de rest niet wilt zien. Check ‘t!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's