Video's - 5 februari 2017   13:47 Jon Olsson Videoblog 2017 #296: SAYING GOOD BYE TO THE LAMBO!

Door:

De Lamborghini Huracan van Jon Olsson is van eigenaar verwisseld en daarmee officieel in Nederlandse handen. Dat was hij uiteraard al, zoals we er over schreven, maar nu is hij opgehaald én is het allemaal vastgelegd in de vlog!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada en vanaf daar kan je door naar Japan en uiteraard z’n auto!

Want tja, iemand die een vlog onderhoudt én z’n peperdure Lamborghini verkoopt, dat moet en zal natuurlijk voorbij komen in de video. Tot die tijd was het verhaal van Hoefnagels die de Lamborghini van Jon Olsson koopt allemaal leuk en aardig, maar zaten we nog wel gewoon te wachten op de beelden die het allemaal bevestigden. En dat is zojuist gebeurd! Overigens was het wachten niet omdat we het niet vertrouwden, maar gewoon meer uit nieuwsgierigheid én wat Jon Olsson zelf eigenlijk voor swung aan het verhaal zou geven.

Ja. Dat laatste is eerlijk gezegd een beetje een duffe bende en dat is aardig zonde, maar het feit dat we nog even met de Lamborghini op pad gaan en dat hij naderhand achterop een auto ambulance wordt vastgesnoerd die op Nederlandse platen staat… Dat is wel nice om naar te kijken.

De rest van de vlog is wat ons betreft een beetje te algemeen, maar dat komt wellicht omdat we al eerder waren afgehaakt. Toen Jon Olsson en Janni Deler samen gingen fitnessen bijvoorbeeld. Hoe dan ook, wanneer je alleen maar de beelden van de Lamborghini wilt zien moet je even doorspoelen naar 6 minuut 25.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's