Video's - 12 februari 2017   15:49 Jon Olsson Videoblog 2017 #303: LOST IN WHISTLER

Door:

Woohoo, Jon Olssen zit weer in de sneeuw! De Zweedse freestyle skiër is in de 302e vlog aangekomen in Whistler en dus was het in deel 303 de hoogste tijd om de nieuwste HEAD Ski’s onder te binden. Dit ging allemaal perfect, tot het moment dat ze de weg kwijt waren!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada en vanaf daar kan je door naar Japan.

Tja, en toen bleek Whistler opeens wat groter te zijn dan dat Jon Olsson had verwacht. Zeker wanneer je bezig bent om door de bomen heen te knallen, en eigenlijk een beetje vergeet waar je heen moet, kan het wel eens uitlopen op een hels avontuur!

En dat bleek ook bij Jon Olsson het geval te zijn. In het begin was het allemaal nog leuk en prima, alleen naderhand kwam het duo er achter dat het wellicht toch handiger was geweest om die laatste run niet te doen aangezien ze beide al aardig moe waren. Maar goed, aan de andere kant moesten ze wel want de stokken stonden nog boven!

Ja, en als je dan toch boven staat en er ligt verse sneeuw dan snappen we het wanneer je alsnog aan het avontuur begint. Buiten dat, ze wisten natuurlijk ook niet dat ze in zo’n situatie terecht zouden gaan komen want als ze het wel wisten… Dan hadden ze het écht nooit gedaan.

Verder zullen we niet verklappen hoe het afloopt en krijgen we zelfs Janni Deler nog eens te zien die op ski’s staat. Dat is volgens ons geheugen de eerste keer dat we dat hebben gezien! Check ‘m:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's