Video's - 14 februari 2017   9:15 Jon Olsson Videoblog 2017 #304: THE MOUNTAIN DREAM

Door:

Jon Olsson is in Whistler op pad geweest zonder ook maar één skilift in te stappen en nee, hij is niet omhoog wezen lopen! De sneeuwscooters werden namelijk achterop de auto gehesen zodat er richting een nieuwe plek afgereisd kon worden en je raadt het al… Dat heeft lekker beeldmateriaal opgeleverd!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada, vanaf daar kan je door naar Japan om naderhand weer in Canada uit te komen.

Nouja, misschien stiekem een keer toen hij vast kwam te zitten met z’n sneeuwscooter of iets in die trant, maar dat hebben ze er dan goed tussenuit weten te knippen. We krijgen in ieder geval goed te zien dat Jon Olsson met wat vrienden een mooie tijd weet te beleven!

Het is en blijft alleen wel een beetje een raar verhaal dat Andreas, blijkbaar zijn nieuwe editor, telkens niet meegaat en ook Janni zien we eigenlijk niet al te vaak voorbij komen. Ja, laatstgenoemde komt in een helikopter een paar seconden voorbij vliegen, ook al moeten we het daarmee doen. Zou ze echt zoveel hekel hebben aan de sneeuw, of missen wij gewoon iets?

We zouden het als Jon Olsson zijnde namelijk wel leuk vinden om met m’n vriendin te gaan skiën, ook al is het maar even, maar goed ieder z’n meug zeggen ze wel eens he. Overigens lazen we in de comments dat Andreas thuis bleef ivm slechte connectie van het internet en dat de vlog wel geüpload moest worden. Mmmm, tja… We geven ‘m het voordeel van de twijfel, maar een beetje vreemd blijft het wel. Of zien we nu gewoon beren op de weg? Laat je horen in de comments!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's