Video's - 14 februari 2017   19:01 Jon Olsson Videoblog 2017 #305: JANNI HELI SKIING FOR THE FIRST TIME!

Door:

Het onderwerp verklapt al een hele hoop, ook al zal het daar uiteraard niet alleen maar bij blijven. Jon Olsson is namelijk weer door, en over, brute hoeveelheden sneeuw wezen rammen en dat staat na de klik op je te wachten!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada, vanaf daar kan je door naar Japan om naderhand weer in Canada uit te komen.

We hopen het uiteraard elke dag weer, maar er vanuit gaan dat Jon Olsson onze blogs leest én er ook nog eens wat mee doet? Nee, dat kan niet. Why not, you ask? Nou, omdat we vanochtend over de nieuwste vlog van Jon Olsson schreven en een paar uur later deze vlog online kwam.

Ha! Jij dacht dat er écht geen mogelijkheid was dat hij onze artikels bekeek? Think again! Ofzoiets. Hoe dan ook, feit blijft wel dat we bij de vorige vlog er over schreven dat we Janni zo weinig terugzagen en nu gaat ze gezellig mee op pad. Om te gaan heli skiën wel te verstaan!

De ongerepte sneeuw gaat dit keer dus ook door Janni aangevallen worden en daarna is het de beurt aan Jon Olsson om de vlog weer wat van extra actie te voorzien. Gas geven over die pillows om er naderhand wat air time aan over te houden is altijd beeldmateriaal waar we op zitten te wachten en laat dat nou net hieronder voor je klaarstaan.

De dagen dat Jon Olsson trouwens in Whistler is zijn ondertussen aardig geteld, dus genieten we nog maar eens extra voordat het te laat is.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's