Video's - 15 februari 2017   20:30 Jon Olsson Videoblog 2017 #306: CANADIAN HOT SPRINGS!

Door:

Een helikopter die een helikopter filmt?! Dat zien we meestal alleen maar in films wanneer Red Bull of Teton Gravity Research weer bezig is geweest, maar dat is dit keer niet het geval. Jon Olsson is namelijk bezig met z’n videoblog en de beelden zijn om door een ringetje heen te halen!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada, vanaf daar kan je door naar Japan om naderhand weer in Canada uit te komen.

Het enige is alleen wel, er wordt bar weinig geskied in deze vlog die hieronder voor je klaar staat. Sterker nog, er wordt helemaal niet in geskied want er wordt alleen maar volle bak in het water gelegen. Wat dat betreft begrijpen we Jon Olsson ook wel wanneer hij zegt dat hij helemaal kapot is na deze dagen arbeiten in de sneeuw.

Voordeel van deze actie die Jon Olsson en Janni Deler in het leven hebben geroepen is overigens ook nog eens dat we Andreas Hem voorbij zien komen! De nieuwe editor van Jon Olsson was de afgelopen dagen nogal van de radar verdwenen, maar dat kwam naar eigen zeggen omdat er een hoop geëdit moest worden zodat wij weer op onze beurt op tijd naar de vlog konden kijken.

Aardig van ‘m en dit keer gaat hij dan ook wel mee. Naar de Canadian hot springs wel te verstaan waar er maximaal genoten kon worden van het warme water. Hoe dat allemaal zit kan de lokale held uit Canada je perfect uitleggen in de nieuwste vlog van Jon Olsson. Want tja, die ben je dalijk toch al aan het kijken dus dan kan je het net zo goed van hem horen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's