Video's - 26 februari 2017   19:23 Jon Olsson Videoblog 2017 #317: CRAZINESS AT RED BULL PLAYSTREETS

Door:

De kijker die alles, maar dan ook echt alles, van Red Bull Playstreets 2017 heeft meegekregen zag ook dat niemand minder dan Jon Olsson aanwezig was in het Oostenrijkse Bad Gastein! Daar moest natuurlijk over gevlogd worden en dat heeft hij gedaan en de beelden… Die zijn weer te lekker!

Eerst de vorige afleveringen van Jon Olsson zijn avonturen in de sneeuw bekijken voordat je hieronder begint? Dat kan! Klik even op deze blauwe tekst en je komt in de eerste vlog van Jon Olsson terecht over Canada, vanaf daar kan je door naar Japan om naderhand weer in Canada uit te komen.

Maar goed, wat wil je ook met zo’n evenement als Red Bull Playstreets? Dat schreeuwt natuurlijk om de meest grandioos gave beelden die iedereen wel even wilt zien! Het evenement, waar we eigenlijk bar weinig nog over hoeven te vertellen omdat we dat al hebben gedaan maar het nu toch doen, waarbij Red Bull een parcours door het Oostenrijkse dorp Bad Gastein heen heeft gebouwd, zou een avond worden die weer de boeken in kan onder de categorie ‘succes’, maar wat deed Jon Olsson daar nou eigenlijk allemaal?

Het enige dat wij hebben gezien bij de livestream was dat hij wat vragen stond te beantwoorden voor de camera en daarbij Jesper Tjäder als favoriet aanbracht, maar bleef het daarbij? Eh, nee. Het is namelijk ook meteen een mooie behind the scenes bij Red Bull Playstreets 2017 in Bad Gastein en daarvan hebben we nog niet zoveel beeldmateriaal gezien! Verder gaat Jon Olsson een beetje rondbanjeren en willen we je vanalles verklappen maar is het leuker wanneer je gewoon even op play klikt. Echt, als je Red Bull Playstreets interessant vond dan vind je dit ook leuk om te kijken. Gewoon. Omdat het een bruut evenement is.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's