Video's - 13 februari 2018   16:55 Jon Olsson Videoblog S2E141: FROM TOKYO TO THE MOUNTAINS!

Door:

De Zweedse freeskier heeft ook de weg richting de sneeuw gevonden en Japan was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren!

Eerst de vorige avonturen van Jon Olsson bekijken voordat je je hier aan waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken, maar wel na onderstaande edit!

Ja, nu kunnen we wel heel loos gaan melden dat het ‘een keer tijd werd dat hij de sneeuw op ging zoeken’ of dat ‘we eigenlijk hadden gehoopt dat we Jon Olsson al eerder in de sneeuw terug zouden zien’, maar dat doen we maar even niet.

Oh, doen we het alsnog. Naja, maar wat we willen zeggen is dat we Jon Olsson tegenwoordig beter als een vlogger kunnen zien die soms in de sneeuw zit. En als we dat doen, dan is iedere keer dát hij in de sneeuw zit mooi meegenomen.

Ja ja, als je het zo bekijkt dan zie je het verhaal opeens anders he! Nee zonder gekheid, we vinden het alsnog jammer dat we Jon Olsson steeds verder uit de wintersport zien gaan, maar ergens ook niet zo heel gek natuurlijk. Gezien z’n leeftijd en vlog moet hij ook gewoon verder. Dus wanneer hij zoals nu in de sneeuw zit staan we gewoon paraat!

Overigens doet Jon Olsson het nog even op een andere manier dan hoe hij normaal z’n vlogs maakt, want hij pakt van elk uur even een shot en dit doet hij zesendertig keer. Al met al dus wel prima om naar te kijken, maar het wachten is natuurlijk op die brute shots wanneer Jon Olsson weer eens door de diepe ongerepte poeder heen jankt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's