Video's - 14 februari 2018   18:28 Jon Olsson Videoblog S2E142: SKIING POWDER IN JAPAN!

Door:

Als Jon Olsson in de sneeuw zit, dan staan wij paraat! Dat blijkt in dit geval geen overbodige luxe want nu komt hij gewoon meteen met nieuw beeldmateriaal uit Japan, waardoor we ‘m meteen even met je willen delen!

Eerst de vorige avonturen van Jon Olsson bekijken voordat je je hier aan waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken, maar wel na onderstaande edit!

Jon Olsson zit in de sneeuw en we hadden eigenlijk verwacht dat er nog wel een paar dagen tussen zou zitten. Tussen de ene en de andere vlog dan he, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Of we dat erg vinden? Natuurlijk niet! De laatste keer (of eh, eigenlijk de afgelopen periode) liepen we half (of helemaal) te bashen dat hij nooit meer in de sneeuw zit, dan zou het toch een beetje raar zijn wanneer we ‘m niet supporten wanneer dat wel het geval is. Right?

Dat dacht wij ook en Jon Olsson valt wel erg lekker met z’n neus in de boter hoor. Okay, een complete sneeuwstorm is niet altijd even relaxt om in terecht te komen, maar het zorgt wel voor genoeg sneeuw én de shots zijn erg bruut om vast te leggen!

Benny heeft dus een aardige taak om van al die vette shots een selectie te maken en hier een vlog van te bouwen. Wat overigens ook nog wel geniaal is, is dat de Japanners Jon Olsson natuurlijk ook gewoon kennen van z’n vlogs. Dus wanneer ze ‘m zien moeten ze even met ‘m op de foto!

Anyway, we zijn paraat voor de volgende aflevering en hopen dat Jon Olsson nog wel even in Japan blijft rondhangen. In die periode houden wij jou weer op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's