Video's - 16 februari 2018   12:49 Jon Olsson Videoblog S2E143: MEGA POWDER DAY IN JAPAN!

Door:

We mogen je weer gaan bestoken met nieuwe shots die Jon Olsson in Japan heeft gemaakt en naar eigen zeggen was het een mega powder day. Nou, daar heeft hij volkomen gelijk in gehad en de beelden liegen er niet om, maar wat is Jon in vredesnaam hierboven aan het doen?!

Eerst de vorige avonturen van Jon Olsson bekijken voordat je je hier aan waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken, maar wel na onderstaande edit!

Eigenlijk had daar ‘weer een mega powder day’ moeten staan, want de vorige aflevering van Jon Olsson in de sneeuw was namelijk ook op het niveau snorkelen. Er lag en ligt genoeg sneeuw in Japan om iedereen van een paar meter te voorzien en aangezien Jon Olsson toch in Japan zat nam hij nog maar eens de proef op de som.

En wat blijkt? Er lag inderdaad enorm veel sneeuw! Je zou het niet zeggen, maar het is toch wel echt waar. Nee, zonder gekheid, er ligt wel echt veel sneeuw en dat laat Jon Olsson nog maar eens goed zien. Dit doet hij overigens niet alleen met z’n GoPro die hij ergens aan vast heeft gemaakt, maar gaat hij ook op pad met de GoPro Fusion 360!

Ga er dus maar vanuit dat wanneer je hieronder op play klikt een hoop face shots te zien krijgt, waar je tegelijkertijd Jon Olsson door de bomen ziet crossen. Oh, en je hoort ‘m geluiden maken waarbij je collega, mensen in de trein of in ieder geval mensen die de beelden niet zien denken dat je een eh… Bijzondere film aan het kijken bent.

Anyway, dat is dus even een kleine tip van ons voor jou, voordat je het geluid op standje burenruzie zet. Check ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's