Video's - 19 februari 2018   15:51 Jon Olsson Videoblog S2E144: WE ARE IN HEAVEN!

Door:

Er is niets gelogen aan de tekst ‘we are in heaven!’, dus over de schouder meekijken met Jon Olsson terwijl hij door knei-ter diepe poeder ramt in Japan? Dat doen we maar al te graag en dus staat dit alles wederom voor je klaar!

Eerst de vorige avonturen van Jon Olsson bekijken voordat je je hier aan waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken, maar wel na onderstaande edit!

En nogmaals gaan we je gewoon weer even vertellen waarom we enorm jaloers zijn op de Zweedse, voormalige freestyle skiër, want het is gewoon niet eerlijk! Japan staat al jaar en dag bij ons hoog op de bucketlist en het moet er dus echt een keer van gaan komen, maar ook dit seizoen ging ‘t hem niet worden.

Zijn we dan heel erg zielig en kunnen we nooit skiën? Naah, zover gaat het probleem niet, maar Japan is wel gewoon een plek waar je als wintersporter met een liefde voor ongerepte sneeuw ooit eens moet zijn geweest. En wanneer je twijfelt, of er is iemand die jij graag mee naar Japan wil hebben maar dus nog twijfelt, dan moet je de onderstaande beelden even bekijken want mamma mia wat is dit lekker zeg.

Overdrijven doen we niet wanneer we zeggen dat het er echt uitziet als een plaatje, maar dat komt ook omdat het grandioos lekker weer is daar in Japan. Jon Olsson maakt er verder zo te merken graag gebruik van en dus staat er gewoon doodleuk bijna een kwartier aan verse poedershots op je te wachten.

Wel wanneer je even op play klikt natuurlijk, maar dat ga je nu waarschijnlijk toch wel doen. Want het is Japan en in Japan ligt er sneeuw waar je vrolijk van wordt. Dus van deze video word je ook vrolijk. Logisch, right?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's