Video's - 12 maart 2018   9:07 Jon Olsson Videoblog S2E152: THE OVERKILL WAY TO MAKE A VLOG!

Door:

Jon Olsson zit weer in de sneeuw en dus zijn wij ook weer wakker want dit keer is hij met de Audi RS6+ ABT naar Kronplatz gecrost voor een Big Air event!

Daarmee zit de car van Jon Olsson ook weer eens in de sneeuw en zijn wij ook weer aardig tevreden, aangezien het dit keer niet over fitness tips gaat in Monaco. Geen gehaat richting dat trouwens, er zijn er genoeg die dat willen zien waarschijnlijk, maar dat is gewoon niets voor ons.

Overigens moet je het Jon Olsson meegeven: hij luistert wel naar z’n volgers! Zo liep er eentje te klagen dat het begin altijd hetzelfde was en daar kunnen we aardig inkomen. Jon startte namelijk de laatste tijd met onder andere een timelapse en wat beelden waarbij ingezoomd wordt zodat er slowmotion beelden van gemaakt kunnen worden. Om naderhand weer uit te zoomen en wat beesten te filmen.

Of iets in die geest, zoals de reagluurder had gemeld, en Jon Olsson pakte het meteen op en liet even zien dat er genoeg in z’n magazijn zit om een moddervette edit eruit te gooien. Sterker nog, van ons mag hij ook gewoon gaan beginnen met het maken van een film, want de beelden zijn wel echt gewoon onwijs bruut te noemen.

Dan door naar het Big Air evenement waar Jon Olsson van te voren al wat jumps heeft gehit en dus ook de grote even wilt proberen. Enige jammere aan het verhaal is dat z’n lichaam ‘m aardig in de steek laat wanneer hij de grote jumps wilt gaan hitten, maar gezien z’n leeftijd snappen we dat er soms wat problemen voorbij kunnen komt. Je bent gewoon niet meer de jonge Jon Olsson, Jon. Dat is nou eenmaal zo! Hoe dan ook, de intro is echt heel gaaf te noemen dus die moet je even zien, check ‘m hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's