Video's - 3 juni 2017   17:28 Jon Olsson Videoblog S2E25: AS VIP AS IT GETS!! | MONACO F1

Door:

Oh shit, heeft die gekke Zweed het weer voor elkaar gekregen om de GP van Monaco bij te wonen op een bijzondere manier? The answer is yes, en uiteraard is alles in vlogformat op internet geplempt. Dus, zin om de Formule 1 wedstrijd van Monaco eens door de ogen van Jon Olsson te bekijken?

Wie zou dat nou niet willen, want je weet zonder te twijfelen dat Jon Olsson niet even overmatig veel geld gaat betalen om op een stoel te zitten van een tribune waarbij je eh, bar weinig ziet. Nee, dat gaat allemaal via een andere weg waar wij als stervelingen nooit en te nimmer iets van zullen zien. Tot nu dan, want Jon neemt ons gezellig mee en daar zeggen we uiteraard geen nee tegen!

De trouwe lezer zal trouwens merken dat we een sprongetje hebben gemaakt in de vlogs die Jon Olsson op (bijna) dagelijkse basis aan het wereld wijde web geeft, maar zeg nou zelf… De Formule 1 wedstrijd van Monaco slaat toch niemand over? Het is en blijft een circus om je vingers bij af te likken en het zal je niets verbazen, maar hij was er vorig jaar ook bij. En die beelden, die kan je hierrrr bekijken, ook al pakt hij het dit keer even wat anders aan.

Of, nouja… Die bootrit is wederom de manier om bij het Red Bull terrein te komen, maar daarna hangt hij niet bij het zwembad zoals hij vorig jaar deed. En de rest van de beelden gaan we natuurlijk niet zomaar even aan de grote klok hangen want dan is het bekijken van de vlog minder interessant. Dus gewoon even op play klikken en gluren!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's