Video's - 28 augustus 2017   16:33 Jon Olsson Videoblog S2E73: Snowmobile on water with 3 people?

Door:

Kijk, dit is de Jon Olsson die we graag willen zien. Want van helikopters tot driftauto’s en van sneeuwscooters die over het water heen knallen tot buggy’s, deze vlog zit bomvol met actie! Oh, en als je je altijd al hebt afgevraagd of je met z’n drieën op een sneeuwscooter over water kan knallen dan moet je ook zeker even doorklikken, want het antwoord krijg je in de nieuwste vlog.

Het heeft even mogen duren voordat we écht weer eens ouderwets wakker werden geschud door de vlog’s van Jon Olsson, maar dit is er wel eentje van hoor. Want zoals we zeiden in de intro: deze vlog is er tenminste eentje die vol zit met actie en gave avonturen. Maar goed, we weten ook dat het niet altijd feest kan zijn he, ook al mag een man wel hopen. Right? Anyway: Dit is trouwens meteen een mooie tip voor wanneer je even niet meer weet wat je nou eigenlijk in de zomer moet gaan doen, want deze activiteiten die Jon Olsson en Benjamin Ortega doen zijn echt badass.

En hoe badass het allemaal ook is, ze worden aardig op de proef gesteld wat betreft hun energielevels. Het is dan ook aardig geniaal om te zien dat Jon Olsson nog even na het rammen met de buggy’s (of hoe noem je die krengen?) zegt “ik hoop dat we even een paar minuten rust krijgen, want mijn hoofd explodeert echt van deze activiteiten.” om daarna in het volgende shot die blik op z’n gezicht te zien wanneer hij doodleuk naast een helikopter staat! Ja Jon, tijd om te rusten krijg je thuis in Marbella wel weer, maar dat gaat dit keer niet gebeuren. Ook al hoefde hij in die helikopter eigenlijk bar weinig te doen, behalve te genieten van het enorm mooie uitzicht want wauw! Wat is dat land prachtig zeg.

Uiteraard moet er nog even als een baas geëindigd worden en dat gebeurt met het driften van auto’s. Zo wordt Jon Olsson achter het stuur van een BMW M2 met meer dan 900 PK in het vooronder gezet om zijn skills eens aan de tand te voelen. Hoe dat allemaal afloopt moet je hieronder maar bekijken, want deze vlog is het zeker waard!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's