Video's - 30 april 2018   11:47 Jon Olsson wordt meegenomen voor z’n vrijgezellenfeest, wat gaan ze doen?

Door:

Tja, dat is dus nog even de vraag, maar één ding is zeker: het is Jon Olsson, dus het kan niet anders dan bijzonder worden!

Want je kunt er natuurlijk op allerlei manieren zorgen dat je vrijgezellenfeest een onvergetelijke gaat worden! Nu moeten we er wel een paar dingen bij vertellen. Eentje is dat ondergetekende nog nooit is ontvoerd voor een vrijgezellenfeest en het andere is dat eh… Ja, hoe zeggen we dit op een normale manier zonder te bashen.

Okay, we gaan het proberen: We zien nog wel eens geregeld vrijgezellenfeesten voorbij komen, vooral vrouwelijke vrijgezellenfeesten, waarvan we ons in de verste verte niet kunnen indenken hoe dit een onvergetelijke moet gaan worden.

Zo, dat ging eigenlijk best wel soepel! Maar goed, wellicht zijn die vrijgezellenfeesten van vrouwen ook wel iets wat we gewoon niet snappen. Het zijn namelijk ook altijd dezelfde groepen die je door de stad heen ziet banjeren met een iets te erge dertien in een dozijn shirt met daarop alle namen van hun veel te saaie en lelijke ‘squad’ en negen van de tien keer is het ook altijd zo’n groep met vrouwen die…

Fine, we stoppen al! Mmm, wellicht is het ‘normale manier zonder te bashen’ uiteindelijk toch niet echt gelukt. Anyway, Jon Olsson is dus op het moment van spreken op pad en aangezien alles over de top is, moet z’n vrijgezellenfeest dat ook worden. Plus, alles voor de kijkcijfers, right?

Verder is z’n schoonvader ook mee en zoals we ‘m door de jaren heen hebben gezien is het er eentje waarbij niets te gek is, dus we zijn enorm benieuwd! Wel laat Jon Olsson alvast een klein beetje zien van z’n ontvoering, die uiteraard gepaard gaat met een helikopter. Check de korte vlog, morgen (dinsdag) om 20.00 uur komt de complete ontvoering online!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's