Video's - 18 december 2017   12:02 Jon Olsson zet zaag in z’n 250.000 dollar dure G-Klasse

Door:

JON, WAT DOE JE NU!? Alsof het allemaal nog niet gestoord genoeg was bedacht Jon Olsson dat het wel gaaf zou zijn om z’n net nieuwe (en f*cking dure) Mercedes G500 even van een andere look te voorzien. En aangezien de stickers er al op zaten moest het ergens anders vandaan komen en dus reed Jon wederom richting Absolute Motors om iets te verzinnen. Maak daardoor nu kennis met de Mercedes G-Klasse Cabrio!

Eerst meer lezen en kijken over de Mercedes van Jon Olsson genaamd Lord Hans? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Ja die Jon Olsson vermaakt weer een hele hoop personen hiermee, want we houden ‘m weer volle bak in de gaten. In de vorige vlog liet hij doorschemeren dat hij richting Canada zou gaan om te gaan heli skiën, en daarmee waren we al getriggerd, maar toen hij opeens bij Absolute Motors stond…

Toen zaten we helemaal op ons puntje van onze stoel! Nee, dat is gelogen. We lagen op de bank toen we het voorbij zagen komen, maar you’ll get the point. De reden dat Jon Olsson dit alles in gang heeft gezet is overigens niet zo heel erg vreemd, want hij wilde namelijk meer volgers op Instagram en YouTube. Nee zonder gekheid, dat zal hij uiteraard wel een beetje in z’n achterhoofd houden, maar volgens Jon was de grootste reden voor deze modificatie dat Lord Hans anders niet in de parkeergarage van Monaco kon staan.

Die problemen kan je inderdaad hebben en zoals je dalijk kunt zien heeft hij er al meteen wat speciaals van weten te bouwen. Eh, slopen. Eh, zagen. Anyway, we zijn benieuwd wat ze allemaal gaan verstevigen en dergelijke bij die G-Klasse dat we ‘m dalijk alsnog in de sneeuw overal overheen en doorheen zien banjeren zonder dat hij in elkaar stort. Wat denk jij van deze Mercedes G500 Cabrio beter bekend als Lord Hans? Check ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's