Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Joss Christensen
Joss Christensen richting de Olympische Spelen in ‘Unscripted’: 2/4

Gepost op

Oh yeah, ook deel twee van ‘Unscripted’ heeft het licht gezien waardoor we weer iets meer inzicht krijgen in het leven van Joss Christensen. Deze keer gaat er een hoop actie van je scherm spatten, net zoals de Dew Tour en de analyse van Joss himself erover!

Wil je eerst de start van Unscripted bekijken voordat je meer te weten komt over Joss Christensen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

We zitten in deze tweede aflevering van Unscripted op het moment dat Dew Tour aan de deur staat te kloppen en helaas voor Joss komt dit alles nog te vroeg. Dus wat doe je dan wanneer je niet aan de startgate hoeft te staan van een evenement? Juist, dan ga je op de bank hangen en de livestream meegluren!

In ieder geval, dat is wat Joss Christensen met wat vrienden heeft gedaan en we geven ‘m daarin groot gelijk. Languit op de bank, een bak popcorn en wat cola erbij en gluren maar. Ja, zo zouden we het ook wel uithouden. Overigens ook wel mooi om te zien hoe ze het daar allemaal beleven trouwens, want ze gaan echt door het dak als iemand een trick landt.

In positieve zin. Of wanneer er iemand volle bak tegen de vlakte slaat, want dat was ook aan de orde van de dag, en dan in negatieve zin. Zo krijgen we toch nog maar eens wat meer beelden van Joss Christensen te zien en op het moment van spreken staat hij aan de start van de World Cup wedstrijd in Aspen. Wellicht gaan we daar in de volgende aflevering wat meer over zien? Wie weet, op naar deel drie!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer