Video's - 10 februari 2018   17:50 Joss Christensen richting de Olympische Spelen in ‘Unscripted’: 4/4

Door:

Het laatste deel van Joss Christensen’s webserie Unscripted heeft een einde waarvan je eigenlijk al weet hoe die in elkaar zit. Maar! Alles daar omheen en de gedachtegang van Joss Christensen wisten we nog niet, waardoor het toch een aflevering is geworden die je even wil zien!

Wil je eerst de start van Unscripted bekijken voordat je meer te weten komt over Joss Christensen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Laten we even voorop stellen dat we het wel echt jammer vinden dat we Joss Christensen niet bij de Olympische Spelen van PyeongChang voorbij gaan zien komen. Dat komt natuurlijk niet omdat we ‘m volgen met Unscripted, maar wel omdat het gewoon een geniale skiër is. Ook al moeten we er meteen bij zeggen dat het natuurlijk ook wel een aardige race tegen de klok was voor de Amerikaanse freestyle skiër. Dus de kans dat het ‘fout’ ging, was aanwezig.

Want wanneer je terugkomt van een knie blessure en meteen volle bak aan wedstrijden mee moet doen omdat je de punten hard nodig hebt? Dat is een beste opgave. En, niet te vergeten, je concurrentie ging natuurlijk wel gewoon vrolijk door met het trainen en zichzelf sterker en beter maken. Terwijl jij in de sportschool bezig bent om je blessure te verhelpen, in plaats van je complete lichaam beter en sterker te maken. Dat is dus best wel zuur, zullen we maar even op z’n zachtst gezegd zeggen.

Hoe Joss Christensen hier mee omgaat, wat hij er allemaal van vindt en wat hij de komende periode gaat doen. Uiteraard krijg je ook de personen te zien die het wel hebben gered, zoals Gus Kenworthy, Nick Goepper, Alex Hall en McRae Williams!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's