Video's - 30 maart 2022   11:28 Kjeld Nuis z’n ‘Quest for 100’ is geslaagd en dit zijn de leipe beelden ervan

Door:

Kjeld Nuis heeft een aantal dagen geleden z’n positie als snelste schaatser van de wereld even versterkt en Red Bull heeft z’n video hierover online gezet. Tijd om te gluren dus, want zo’n wereld record op schaatsen neerzetten ging natuurlijk niet zomaar.

De beelden waarvan je wist dat ze zouden gaan komen zijn nu aangekomen en die wil je even zien en horen. Dat laatste heeft overigens niets te maken met het ijs, of de schaatsen van Kjeld Nuis op het ijs, maar wel met Erben Wennemars!

De oud schaatser heeft een hoop ervaring met schaatsen en Wennemars heeft daarnaast ook prestaties geleverd waar menig persoon jaloers op zou zijn, dus als coach had Kjeld Nuis hier wel een goede aan. Maar nu vraag jij je natuurlijk af wat Erben Wennemars ermee te maken heeft dat jij de video moet gaan beluisteren. 

Nou, dat zullen we je eens vertellen.

Red Bull heeft Erben Wennemars namelijk een microfoon omgedaan en je kunt nu gezellig meeluisteren hoe Coach Wennemars uit z’n plaat gaat om Kjeld Nuis naar de overwinning te schreeuwen. Oke wellicht was ‘uit z’n plaat gaan’ iets teveel van het goede om het zo te beschrijven, maar je snapt wat we bedoelen. Right? Emoties waren in ieder geval aanwezig en dat is logisch en juist mooi! Het is niet elke dag dat er zoiets gebeurt en Kjeld Nuis gaf alles wat er in ‘m zat. Goed, tijd voor beelden:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's