Video's - 13 september 2016   12:26 Laax showt webserie want #laaxisniceyo! 1.2 – Rookie Squad

Door:

Er is zo te merken naar onze ‘schreeuw naar meer afleveringen’ geluisterd want we mogen ons na de klik gaan opmaken voor een tweede aflevering van #laaxisniceyo! Erg fijn, ook al gaat het alleen wel even wat anders dan verwacht, maar dat maakt het allemaal des te leuker. De Rookie Squad staat zoals je ziet al te popelen om te beginnen dus check ‘m daarom snel!

En met ‘anders dan verwacht’ bedoelen we dat er wel een tweede aflevering online staat, maar ze noemen het niet de tweede aflevering. Zoals je namelijk al wel in het onderwerp voorbij hebt zien komen staat er 1.2 in plaats van #2 of Part 2 of Deel #2 of wat dan ook. Nu had het kunnen zijn dat Laax zat te slapen, maar niets is in dit geval minder waar!

Dit komt omdat de eerste aflevering over de Rookie Squad een vervolg krijgt en dus gaan we nog maar eens op pad met dezelfde heren die ons de vorige aflevering zo vermaakt hadden. Oftewel: Leo Eigensatz, Lou Staub, Lucas Baume en Elio Fumagalli staan hieronder weer voor je klaar om de tweede aflevering van #laaxisniceyo tot een succes te brengen!

De ongerepte poeder wordt aangedaan, maar ook de schansen worden uiteraard even onder gestunt en dan te bedenken dat deze aflevering niet eens de laatste is. Rookie Squad komt namelijk in drie afleveringen waardoor je je nu ook alvast kan gaan opmaken voor 1.3 van #laaxisniceyo! Erg leuk nieuws al zeggen we het zelf en het viertal snowboarders wordt ook nog even ondersteunt door Christian Weber, Lukas “Blume” Rösli en Luca Kuppelwieser die zich ook maar wat graag laten zien. Check ‘t!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's