Video's - 26 september 2016   12:01 Laax showt webserie want #laaxisniceyo! 1.3 – Rookie Squad

Door:

Het derde en meteen ook laatste deel van ‘t Rookie Squad drieluik staat online en de crew uit Laax heeft er weer een mooie edit van weten te maken. Want dat de rookies kunnen snowboarden is in de afgelopen twee episodes al gebleken, maar ze hebben nog meer in petto!

Wil je eerst de vorige afleveringen van de webserie van Laax bekijken? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

En met ‘meer in petto’ bedoelen we bijvoorbeeld nog meer shots uit het park van Laax waaronder een aantal harde crashes! In de vorige video’s konden we ons namelijk op gaan maken voor een combinatie tussen het park en de ongerepte poedersneeuw en daar komt in deel drie…

…Geen verandering in! #laaxisniceyo gaat gewoon gezellig door met waar ze gebleven waren en dat betekent dus ook dat we niet of nauwelijks verandering in het atleten bestand gaan zien. Namen als Leandro Eigensatz, Lou Staub, Lucas Baume, Elio Fumagalli en Lukas “Blume” Rösli staan hieronder wederom klaar om te laten zien wat ze allemaal voor avonturen in Laax, Zwitserland hebben beleefd en wij pakken die beelden natuurlijk maar wat graag mee.

Al met al is het dus nog maar eens een mooie mix die de crew van Laax in elkaar heeft gedraaid om te laten zien dat Laax nice is, yo! Zoals gezegd is dit de laatste aflevering van de Rookie Squad en we zijn erg benieuwd naar de aankomende chapters. Gaan ze op pad met David Hablützel? Of wellicht met Andri Ragettli? Of! Misschien krijgen we ook nog enorm veel inside information over Laax Open, het evenement van Laax waar de hele wereld op afkomt! We gaan het zien, check hieronder in ieder geval de Rookie Squad want #laaxisniceyo!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's