Video's - 25 oktober 2016   15:55 Laax showt webserie want #laaxisniceyo! 2.0 – Nicolas Müller

Door:

Deel twee van de webserie over Laax staat na de klik op je te wachten en zoals je ziet is het dit keer Nicolas Müller die ze voor de camera hebben gezet. Klik dus snel verder want de aankomende minuten wordt er een hoop gepraat en gesnowboard!

Wil je eerst de vorige afleveringen van de webserie van Laax bekijken? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

En de eerste minuut van deze aflevering van Laaxisniceyo is toch wel een aardig bijzondere te noemen. We waren het er namelijk over eens dat Nicolas Müller er voor zorgde dat we even niet wisten wat er nou aan de hand was. Ja we get it, je snapt er waarschijnlijk nog helemaal niets van wat we nu aan het zeggen zijn, maar wanneer je op play klikt en je Nicolas ziet praten snap je het wel.

Maar hey. Wellicht is Nicolas Müller gewoon zo. We hebben ‘m nog nooit ontmoet dus er over oordelen kunnen we niet, ook al lijkt het er stiekem wel een beetje op alsof hij eh… Net wakker is. Ja, laten we het daar maar op houden. Daarna is hij overigens wel gewoon wakker want dan komen de snowboard shots voorbij en geeft hij tekst en uitleg hoe hij het snowboarden ervaart. En dit uiteraard ook in combinatie met Laax!

Want Nicolas Müller houdt er namelijk van om van alles een speeltuin te maken. Komt hij dus een normale piste tegen? Nicolas maakt er een speeltuin van. Ziet hij ergens ongerepte poedersneeuw? Jij mag raden wat Nicolas Müller er mee doet. En wat jij nu moet doen is even hieronder op play klikken, ook al waarschuwen we je wel even dat het andere koek is dan de vorige afleveringen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's