Video's - 9 november 2016   14:57 Laax showt webserie want #laaxisniceyo! 3.0 – Shape & Shred

Door:

Bereid je alvast maar voor, want we gaan de diepte in met #laaxisniceyo! De crew van de webserie uit, je raadt het nooit, Laax, Zwitserland laat bij deze even een andere kant van hun resort zien want we gaan kennis maken met Matthias Wattinger, de park-shaper van Laax!

Wil je eerst de vorige afleveringen van de webserie van Laax bekijken? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Een leuke wending van het verhaal kunnen we dit zekers te weten noemen! Niets te nadelen van de atleten die we in de voorgaande afleveringen voorbij hebben zien komen hoor, want Nicolas Müller en de Rookie Squad hebben ons enorm weten te vermaken. Dus laten we daar even geen onduidelijkheid over krijgen, maar dat ze nu even iemand aan het woord laten die je waarschijnlijk niet of nooit zal gaan tegenkomen is wel erg interessant.

Én, je bent deze Matthias Wattinger waarschijnlijk ook nog eens grandioos dankbaar voor al het werk wat hij levert wanneer je in Laax het park aan de tand aan het voelen bent! Hij heet overigens wel Matthias, maar hij staat in Laax en omstreken beter bekend als C-Länder. Waarom dat allemaal is zal de video uitwijzen, maar Matthias Wattinger gaat wel dieper in op het leven, werken en snowboarden in Laax.

Want het leven van een park-shaper in een skigebied heeft natuurlijk zo zijn voordelen! Plus, Matthias is ook nog eens bezig in één van de meest gave resorts wanneer het aankomt op wedstrijden en het is dus niet zo vreemd dat meneer C-Länder alweer voor het vijfde seizoen park-shaper is van Laax. Verder gaat de aflevering van #laaxisniceyo ook nog even op pad met Jah D. Harris, mede park-shaper, en moet uiteraard even het park uitgetest worden! Want tja, wat je maakt moet natuurlijk wel door jezelf goedgekeurd zijn.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's