Video's - 21 november 2016   12:10 Laax showt webserie want #laaxisniceyo! 4.0 – Girls

Door:

De Laaxisniceyo webserie uit de Zwitserse bergen stormt gezellig door met dit keer een vrouwelijke aflevering! Laax heeft aardig wat talent rondbanjeren en dat mag aan de grote klok gehangen worden, check dus daarom snel de onderstaande beelden!

Wil je eerst de vorige afleveringen van de webserie van Laax bekijken? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Alsof ze het hebben afgesproken hè. Eerst komt Burton Presents online met de eerste vrouwelijke episode van het seizoen en nu pakt Laax ook nog maar eens door met een aflevering waarin we alleen maar vrouwen voorbij zien komen.

Of je ons hoort klagen? Nee, nee, nee, dat doen we écht niet. Integendeel zelfs! En dan te bedenken dat Laaxisniceyo ook nog eens volle bak gaat in deze aflevering, want er staan maar liefst tien vrouwen op je te wachten wanneer je op play klikt! Jaja, dat was afgelopen weekend in de kroeg waarschijnlijk wel een ander verhaal voor je.

Maar even zonder gekheid, Laax laat op deze manier nog maar eens zien dat ze daar in Zwitserland een diversiteit hebben rondlopen waar je u tegen zegt én als we ons niet vergissen zit er aan deze episode ook nog eens een Nederlands tintje. Want ondertussen woont ze in Laax, maar ze is geboren in Nederland en dalijk kan je je op gaan maken voor Isabella Groenestein die op je beeldscherm voorbij komt!

Met haar zijn het nog Celia Petrig, Franziska Ettlin, Nadine Müller, Aurelia Amrein, Stéphanie Kauert, Nina Hochholdinger, Barbara Hanisch, Sina Candrian & Joelle Juchli die het park van Laax ondersteboven stunten waardoor de negen minuten sneller voorbij zijn dan dat je zou willen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's