Video's - 12 december 2016   16:27 Laax showt webserie want #laaxisniceyo! 5.0 & 6.0 – Not another Downday

Door:

En met de vijfde én zesde aflevering van #Laaxisniceyo is er alweer een einde gekomen aan de mooie reeks die het Zwitserse Laax ten toon heeft gespreid. Maar, Laax zou Laax niet zijn wanneer ze niet met een bijzondere aflevering zouden eindigen!

Wil je eerst de vorige afleveringen van de webserie van Laax bekijken? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Want tja, als jij op de marketing afdeling van Laax zou zitten, dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat de mensen aan het einde van het seizoen het nog steeds over je webserie hebben. Ook al lijkt ons dat, wanneer we even ons gevoel laten spreken, niet zo’n heel erg grote uitdaging. Laax heeft er met #Laaxisniceyo er namelijk voor gezorgd dat ze een vette webserie op internet hebben staan waarin er vanalles en nog wat voorbij komt, maar dat is niet het enige!

De hashtag van #laaxisniceyo hebben ze via deze weg ook erg goed weten neer te zetten. Op social media wordt hij namelijk ook gewoon gebruikt wanneer iemand in Laax is en een mooie dag heeft gehad, om maar een dwarsstraat te noemen. Hoe vaker je resort genoemd wordt hoe beter en laten we wel wezen, de beelden van de webserie over Laax zijn toch ook gewoon erg fijn om naar te kijken?

Inderdaad en dus gaan we snel door met de vijfde en zesde aflevering! De vraag waarom we twee afleveringen in één doen heeft een simpele reden en wel dat we niet zo goed weten wat we met de vijfde aflevering moeten. Laten we voorop stellen dat het mooie beelden zijn, maar we gaan de piste op en dit duurt 3.5 minuut en daar blijft het toch wel enigszins bij. Check de beelden:

Dan snel door naar de zesde aflevering die we dan weer wel interessant vinden. Dit komt doordat ze ingaan op het feit dat ook Laax te maken had met moeder natuur en dat was niet zo’n gezellige ontmoeting. Het bleek dus ‘not another downday’ te gaan worden en daarom werden Lou Staub, Leo Eigensatz, Severin van der Meer, Flo Arnold, Joel Staub & Dario Burch creatief in het bos!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's