Video's - 11 maart 2019   12:45 Leo Slemett & Kristofer Turdell bespreken hun runs tijdens Freeride World Tour 2019 Ordino Arcalis

Door:

De Freeride World Tour wedstrijd in Ordino Arcalis is verreden en dus nemen Leo Slemett en Kristofer Turdell je nog even mee tijdens hun runs!

De vorige keren waren het onder andere Travis Rice en Jacqueline Pollard die even tijd hadden vrijgemaakt om je bij te praten en we vinden dit een erg fijne keuze van de Freeride World Tour. Anders zit je toch maar een beetje naar dat scherm te turen terwijl de deelnemers van de hoogste cliffs afspringen en dergelijke! Dat is niet verkeerd hoor, maar extra informatie rondom de winnende runs is altijd wel iets wat mooi is meegenomen.

En dat er nu twee staan in plaats van één is ook een goede verandering, al zeggen we het zelf. Normaal gesproken wordt de winnende run door degene besproken die ‘m ook daadwerkelijk gereden heeft, maar nu pakt de Freeride World Tour het dus even anders aan. En daar hebben ze trouwens compleet gelijk in dat ze het nu zo doen. Want waarom iemand het in z’n eentje laten doen, terwijl je ook gewoon de nummer twee ernaast kan zetten?

Op deze manier kunnen ze samen eens naar hun runs kijken en wordt het allemaal wat minder… Statisch? We weten niet of dat het goede woord ervoor is, maar laten we zeggen dat het op deze manier wel extra lekker wegkijkt. Leo Slemett, de nummer één van de Freeride World Tour wedstrijd in Ordino Arcalis, had namelijk een andere start dan een aantal andere deelnemers en dat was niet voor niets en daar word je nu dus over bijgepraat. Net zoals het feit dat Kristofer Turdell graag op een stukje gras wilde landen, want dat was beter voor ‘m. Dit en meer komt hieronder allemaal terug, genoeg redenen om te bekijken dus!

Voor het hele wedstrijdverslag kan je overigens hierrrr terecht.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's