Video's - 5 mei 2016   8:14 Léo Taillefer & Blaine Gallivan zijn GoPro Line Of The Winter Maart 2016 winnaars!

Door:

Ergens half april vroegen we ons af “Gaat Léo Taillefer met deze inzending weer duizend dollar winnen?” en dat bleek geen rare vraag te zijn geweest want hij mag zichzelf nog maar eens winnaar van GoPro Line Of The Winter noemen! Dit keer is het de maand maart die Leo opeist, maar zoals je ziet is hij niet alleen. Eerder die maand schreven we namelijk ook over Blaine Gallivan en nu blijkt dat ze beide hebben gewonnen!

Wanneer je nu met verbaasde blik naar je scherm zit te staren omdat je niet weet waar we het over hebben, hebben we nu overigens goed nieuws voor je. Je kan beide video’s voor het eerst gaan zien want ze zijn beide echt van het kaliber ‘kaak van de grond rapen’. No bullshit.

Leo Taillefer kennen we natuurlijk al wel even aangezien hij bijna iedere maand wel een run online zet die gewoon onmenselijk is, maar toen kwam Blaine Gallivan opeens het wereld wijde web opstormen! Die naam kenden we eerlijk gezegd nog niet, ook al zou daar snel verandering in aangebracht worden want men oh men, wat is die run ziek zeg!

En ergens begrijpen we de organisatie wel dat ze niet hebben kunnen kiezen tussen beide video’s. Want tja, kijk gewoon even naar die video’s! Het is toch gewoon te bizar voor woorden wat die mannen allemaal uitspoken? We kunnen er met onze kop niet bij en wellicht is dat juist waarom ze hebben gewonnen.

Lekkere beelden zijn het dus zeker en wij zijn benieuwd hoe GoPro dit op gaat pakken met betrekking tot de grote winnaar. Wordt het dan weer Léo, of gaat Blaine er mee aan de haal? Of wordt het een compleet andere inzending? We gaan het zien, check hieronder de winnaars!

Blaine Gallivan:

Léo Taillefer:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's