Video's - 5 mei 2016   13:04 Leo Taillefer breekt opnieuw het internet met deze bizarre inzending

Door:

Dames en heren iedere seconde die jullie hier doorbrengen is er één teveel want je MOET echt, echt, echt, echt even klikken en naar deze bizarre run kijken! Leo Taillefer heeft namelijk een run online gezet waar we eigenlijk wel met droge ogen over kunnen zeggen dat hij hiermee GoPro Line Of The Winter 2016 gaat winnen. Het enige wat je na de play knop namelijk kan uitschreeuwen terwijl je met je handen voor je mond en ogen zit is Hooooolyyyyfuuuuuckiingggshiiiiiiiiitttt!!

En dat is serieus niet gelogen want wat hij nu toch heeft weten te presteren is te bizar voor woorden. Blijkbaar was het ‘overdag als een malloot naar beneden rammen terwijl je een vogel nadoet’ principe een beetje saai aan het worden want nu kiest Leo Taillefer er namelijk voor om zijn run eens in de nacht te doen!

Wanneer je nu denkt dat dat toch praktisch onmogelijk is kunnen we niets anders dan je volledig gelijk geven, maar Leo denkt daar zo te merken compleet anders over. Hij besloot namelijk om met een zaklamp op z’n kop en wat fakkels aan de zijkant over, langs, door en soms waarschijnlijk ook tegen rotsen te rammen alsof het niets is en dit voor eh… meer dan drie minuten.

We kunnen er eerlijk gezegd niet met onze kop bij en waarschijnlijk zit jij ook dalijk met grote ogen naar je scherm te staren want het is écht niet gezond wat je zo te zien gaat krijgen! Is die vent gewoon levensmoe of gaat hier de term ‘go big or go home’ volle bak op? Oordeel zelf, we weten in ieder geval wie er aan het einde van het seizoen twintig duizend dollar op z’n rekening gestort gaat krijgen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's