Video's - 20 december 2016   10:15 Leo Taillefer gaat hard in Leo’s Line #1: World Cup Ski Slope

Door:

Het hele idee van GoPro door Line of The Winter in het leven te roepen heeft voor één persoon erg goed uitgepakt en die luistert naar Leo Taillefer. Nu is het zelfs zo dat hij zijn eigen webserie in het leven heeft geroepen waarin hij wederom één run gaat doen. Gaat dit net zo bruut worden als zijn vorige inzendingen?

En met goed uitgepakt bedoelen we dat de persoon in kwestie tientallen duizenden dollars op z’n rekening bijgeschreven kreeg. Yep, it’s a thing now. Maar goed, de reden waarom hij wel een aardige hoeveelheid geld mocht verwelkomen door een run online te zetten en wij allemaal niet is eigenlijk best makkelijk. Dat kwam namelijk omdat de runs die hij online zette ook meteen de winnende bleken te zijn!

Toegegeven, het waren ook wel écht bizarre runs hoor. Maar toch, meer dan twintig duizend dollar winnen met één run? Leo Taillefer wist het te presteren en uiteraard stonden de skimerken voor ‘m in de rij. Uiteindelijk bleek hij voor Line te kiezen en een sponsorship was geboren, maar hoe moest dat nu verder? Nou, wat dacht je van meegaan en terugkomen in de edit van LINE Traveling Circus, dé webserie van Line Skis?

Dat is zo te merken maar het begin aangezien Leo Taillefer ook nog eens Leo’s Line in het leven heeft geroepen. Of iemand heeft dat gedaan en hij steelt de show, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, in Leo’s Line gaat Leo Taillefer elke maand één run doen en dit alles uiteraard in één shot. Want tja, het moet natuurlijk wel een beetje in lijn liggen met GoPro Line of The Winter! Voor de eerste line heeft Leo Taillefer er voor gekozen om een World Cup Ski Slope te gebruiken, maar dan wel alleen de start. De rest van de rit zou anders best wel standaard gaan worden namelijk en dat is iets wat we liever niet hebben.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's