Video's - 11 mei 2015   10:02 Léo Taillefer gaat snoeihard in Franse Backcountry!

Door:

Zo, wij hebben even een heel vet filmpje op weten te snorren voor deze maandagochtend! Léo Taillefer duikt namelijk de Franse backcountry in en het resultaat is niet ‘zo maar’ een POV filmpje. Epische beelden alert! 

Léo weet blijkbaar wel wat hard gaan is! Hij heeft deze video geschoten voor de GoPro Line of the Winter wedstrijd en hij dingt mee naar de prijs voor de maand april. Of hij gaat winnen weten we nog niet, maar wat ons betreft is dit een van de vetste video’s van 2015! Léo is in ieder geval geen vreemde meer voor deze wedstrijd want hij ging er in maart ook al met de hoofdprijs vandoor. Gaat het hem nog een keer lukken?

Bij de Line of the Winter wedstrijd mag je de video niet editen en zoals je kan zien is dat ook helemaal niet erg, want deze beelden zijn gewoon heel erg dik. Hij pakt een behoorlijk lastig stuk ergens in Frankrijk maar helaas weten we niet precies in welk gebied hij deze run neer heeft weten te zetten. Één ding weten we wel zeker: hij doet niet onder voor de bazen van de Freeride World Tour!

Waarom deze video dan zo dik is? Nou als je ziet waar hij overheen weet te skiën dan heb je eigenlijk geen uitleg meer nodig. Een steile couloir, krappe bergkammen, stukken rots en flinke jumps, hij pakt ze allemaal vol gas! Wat het helemaal afmaakt is dat Léo ervoor gekozen heeft zijn GoPro anders te bevestigen dan normaal, waardoor je een compleet ander perspectief krijgt.

De POV beelden vanaf een helm kennen immers wel en ook de shots gemaakt met zo’n borstharnas vliegen ons om de oren. Léo heeft in plaats daarvan een soort verhoging op zijn rugzak weten te bevestigen, waardoor je veel meer van Léo kan zien dan normale POV shots. Check de beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's