Video's - 18 april 2015   12:49 Léo Taillefer is de GoPro Line Of The Winter maart winnaar!

Door:

Het staat nog niet op de website van Line Of The Winter, maar GoPro heeft ondertussen al bekend gemaakt wie de duizend dollar op zijn of haar bankrekening mag verwelkomen. Dit keer is Léo Taillefer de gelukkige en hij heeft serieus werk gemaakt van zijn run in Val d’Isère waardoor hij nu ook nog eens meedingt naar de twintig duizend dollar!

Want in tegenstelling tot de december winnaar Rob Kingwill en de januari winnaar Vebjorn Enersen, die beide onder de minuut zitten met hun winnende run, pakt Léo het even compleet anders aan. Hij heeft zo te merken ook naar de beelden van Candide Thovex gekeken waar Léo een aantal mooie momenten uit heeft weten over te nemen. Wat die momenten zijn gaan we nu natuurlijk nog niet verklappen want dat zou het filmpje te kort doen. Léo heeft er namelijk alles aan gedaan om deze run tot een succes te brengen en dat kon GoPro op z’n minst belonen met duizend dollar. Én de mogelijkheid om twintig duizend dollar te winnen natuurlijk!

Misschien merk je het dalijk wel, misschien ook wel niet, maar de oplettende kijker ziet dat er onder andere is geknipt in dit filmpje. Dit komt door de GoPro crew die de onbewerkte video nog even een hele kleine make over heeft gegeven. De onbewerkte video hebben we overigens ook op weten te snorren dus die staat eronder op jullie te wachten. Ook al heeft de ‘onbewerkte video’ ook nog wat slomo acties erin zitten, iets wat volgens ons niet zomaar gebeurt wanneer je in de lucht hangt.

Maar goed, dat was ook bij de onbewerkte versie van februari winnaar Spencer Whiting het geval dus waarschijnlijk is dat gewoon legaal. Dit keer was het dus Léo die ‘m heeft gewonnen en de epische beelden zijn hieronder te bekijken! Ook meedoen? Klik dan hierrrrrr.

Onbewerkte video:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's