Video's - 4 juni 2016   10:06 Léo Taillefer is GoPro Line Of The Winter April 2016 winnaar!

Door:

Het zal waarschijnlijk niemand meer verbazen dat we dit gaan zeggen maarre: Leo Taillefer strikes again! Na februari heeft hij nu ook de maand april in z’n zak zitten, inclusief de duizend dollar die er bij hoort, en zoals we de vorige keer ook al zeiden: die twintig duizend dollar gaat hij ook binnen harken en wel met deze run! Enne, voor wanneer je ‘m nog niet hebt gezien: dit is écht een must see!

En daar is zekers te weten niets aan gelogen. We gaan na dit bericht overigens niet meteen op de kermis staan om iedereen z’n toekomst te voorspellen, maar we zeiden het al toen we je een tijdje geleden die bizarre run van ‘m lieten zien en dat blijkt nu uit te zijn gekomen! Ergens was het ook niet lastig in te vullen aangezien eh… Die run écht te ziek voor woorden is, maar dat zal je dalijk wel ondervinden.

De kans is bij nader inzien groter dat je ‘m nu voor de zoveelste keer opzet om ‘m dit keer aan andere vrienden te laten zien, maar dan weet je bij deze in ieder geval dat Leo Taillefer weer 1000 dollar op z’n rekening bijgeschreven ziet krijgen omdat hij als een malloot op ski’s van een berg is af gekomen. In het donker. Met alleen een koplamp op z’n kop.

Dat Leo er alles aan doet om steeds maar weer die prijs in de wacht te slepen moge duidelijk zijn, de enige vraag die bij ons opkomt is: what’s next? Serieus, als dit al de standaard is… Wat gaan we dan volgend seizoen zien? En wat kunnen we van Leo verwachten? Leo die op één ski tussen de olifanten heen aan het skiën is terwijl hij de sneeuw zelf heeft neergelegd en dit alles achterstevoren doet? Het enige wat we kunnen doen om hier antwoord op te krijgen is wachten. Oh, en z’n zieke run van hieronder nog eens aanzetten natuurlijk!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's