Video's - 5 maart 2016   17:54 Leo Taillefer stuurt grandioos gave video in naar GoPro Line Of The Winter

Door:

Leo moet hebben gedacht “Die Candide heeft gewoon de hele wereld in z’n broekzak door een paar epische runs te doen, maar dat kan ik ook!” of iets in die trant. Wat hij ook gedacht heeft, het resultaat van de video die Leo Taillefer in heeft gestuurd voor GoPro Line Of The Winter is er eentje à la Candide Thovex en dus om je vingers bij af te likken!

Nu zeggen we overigens wel dat het a la Candide Thovex is, maar laten we even heel eerlijk zijn. Candide valt uiteindelijk toch gewoon niet te kopiëren? Ook al is dat alleen maar omdat we geen helikopter hebben waarmee we weg kunnen vliegen nadat we zijn wezen waterskiën. Nee geintje hoor, maar het is alleen dat iedere onboard video die langer dan twintig seconden duurt naast die van Candide Thovex wordt gelegd aangezien hij dégene is wanneer het aankomt op rauwe POV-beelden!

En weinig tot geen mensen kunnen die runs nadoen laat staan overtreffen, maar Leo heeft de afgelopen tijd laten zien dat hij toch aardig z’n mannetje staat wanneer het neerkomt op episch videomateriaal. Niet alleen konden wij gaan genieten van de POV-video waarmee hij eerst 1.000 dollar en naderhand 20.000 dollar wist te winnen, ook zijn 39 seconden durende januari inzending kreeg de nodige complimenten!

Leo Taillefer is dus niet zomaar even iemand die zijn complete vakantie naar bijvoorbeeld Gerlos op de GoPro heeft weten vast te leggen en al deze blauwe afdalingen achter elkaar heeft gezet. Nee, Leo gaat gewoon knei-ter-hard!

En dat wordt nog maar eens met alle liefde in deze onderstaande video laten zien. Leo Taillefer is namelijk serieus on fire en hij heeft nog maar eens de moeite genomen om geluid te maken als een kraai verschillende schansen en dergelijke alvast te preparen zodat hij weer een unieke run op video weet te krijgen. Of dat is gelukt is eigenlijk geen vraag meer, de enige vraag is: gaat hij de 1.000 dollar van de GoPro Line Of The Winter maand februari in de wacht slepen? Wat vinden jullie, wint hij ‘m met deze run of niet?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's