Video's - 15 augustus 2016   15:11 Level 1 heeft de erg gave trailer van ‘PLEASURE’ online gegooid

Door:

Jikes! Bij deze hebben we nog maar eens een film aan ons lijstje ‘Op deze films kunnen we niet wachten’ toegevoegd want Level 1 Productions heeft een heerlijke trailer online gezet van hun nieuwste film die de naam PLEASURE draagt. We zijn dus helemaal blij en dat gaat zo ook zeker voor de urban fans gelden aangezien Level 1 daar veel shots van heeft vastgelegd!

Uiteraard, we gaan dalijk ook beelden te zien krijgen die gaan van backcountry tot park, maar de urban setting heeft in de onderstaande trailer wel een aardig prominente plek gekregen. En dat kunnen we zeker waarderen want diversiteit is gaaf en laat dat nou precies iets zijn wat ze zeker hebben begrepen toen de trailer van Level 1’s PLEASURE werd gemaakt.

We moeten wel opmerken dat het in eerste instantie net lijkt alsof je naar een crash edit van bijvoorbeeld The Faction Collective zit te kijken, maar daarmee willen ze uiteraard alleen maar even laten zien dat het niet altijd volgens het boekje ging. Rails koppen, een unit van een berg al tomahawkend (is dat een werkwoord trouwens?) naar beneden komen of na een crash doorschuiven tegen een hek, het zit allemaal in PLEASURE van Level 1 Productions!

Maar goed, het is natuurlijk niet alleen maar crashes wat de klok slaat want Level 1 heeft met PLEASURE werkelijk waar beelden tot hun beschikking… Daar gaat je kaak écht van naar de grond! En tja, beelden die je anno 2016 niet kan sharen zijn uiteraard geen beelden en daarom krijgen we nu de trailer alvast te bekijken.

Overigens hebben ze met betrekking tot de crew en de locaties ook niet met hun hand op de knip gelopen want we tellen maar liefst vijfentwintig namen en we weten zelfs dan nog niet eens zeker of we dan écht iedereen hebben. Maar wie komen er dan zoal in voor? Nou bijvoorbeeld Will Wesson, Tanner Rainville, Wiley Miller en McRae Williams, maar ook KC Deane, Khai Krepela, Sandy Boville en LJ Strenio zijn van de partij! Om nog te wachten met de mooiste aanwinst: Tatum Monod!

Yep, ook in Level 1’s PLEASURE gaat Tatum Monod voorbijkomen en het zijn niet de minste plekken waar de crew is geweest. Rusland, Zwitserland, Utah en Alaska zijn maar een paar voorbeelden, maar eigenlijk moet je deze trailer gewoon bekijken en de rest komt later wel. Oh, kleine noot: hij gaat op 10 september in Denver in premiere!

Wil je op de trailer- en teasertrein springen? Klik dan snel hierrrrrrr en mis niets!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's