Video's - 25 november 2016   9:22 Level 1 komt met enorm pijnlijke crash edit van PLEASURE

Door:

De WTF’s op zondag zitten er standaard vol mee, de Freeride World Tour heeft er zelfs een top 5 van gemaakt en nu is het ook Level 1 Productions die laat zien dat het niet altijd allemaal even soepel ging tijdens het filmen voor PLEASURE. Sterker nog, hoofdpijn krijg je hier van, net zoals die kerel die verkeerd landt en een paal kopt.

Bij nader inzien is ‘Even soepel’ eigenlijk een grandioos understatement wanneer we praten over een crashedit van een film. Tijdens het vastleggen van shots voor een nieuwe film gaat er namelijk meer fout dan je lief is en dan hebben we het niet alleen over de skiërs en/of snowboarders die verkeerde inschattingen maken.

Zo kan natuurlijk de mogelijkheid bestaan dat er spullen van de crew aan de wandel gaan en ergens op in crashen, maar ook achter de schermen gaat er nog wel eens iemand op zijn of haar plaat. Om maar een voorbeeld te noemen!

En als we even naar de beelden van Level 1’s PLEASURE kijken die het niet hebben gehaald, omdat er iemand eerst met z’n hoofd de sneeuw raakte in plaats van met z’n ski’s, dan wordt nog maar eens pijnlijk duidelijk hoe zwaar die atleten het soms hebben. Maar goed, het was toch al ruimschoots duidelijk dat je geen film kan maken zonder dat het een keer of honderd (duizend?) fout gaat?

Hoe dan ook, we hebben weer aardig vaak met onze hand voor ons mond gezeten om te verbloemen dat we niet met die atleet zouden willen ruilen, maar let’s face it. Dat hoeven we niet te verbloemen want niemand wilt ruilen met iemand die een paal kopt terwijl hij met een kilometertje of 30 per uur er op afstormt. En het mooie aan dit hele verhaal is nog…

… Er komt nog een tweede deel! Er zitten dus nog meer crashes in de pijplijn, maar tot die tijd gaan we ons te goed doen aan deze oeh’s en auw’s.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's