Video's - 2 augustus 2014   15:57 Level 1 Productions komt met gave trailer voor hun nieuwste film Less!

Door:

Vanaf het jaar 2000 heeft Level 1 Productions het weten te presteren om jaarlijks een film uit te brengen. Ook in 2014 komen ze dus met footage en nu is het de beurt aan hun nieuwste creatie genaamd Less om zich te bewijzen. Wij kunnen alvast verklappen: als we de urban stunts en gave beelden mogen geloven gaat hij zeker zijn mannetje staan!

Het is ook eigenlijk wel een must aan het worden om epische beelden te maken want de hoeveelheid wintersportfilms die we de aankomende tijd op ons dak gaan krijgen is echt veel te noemen. We hebben namelijk bij lange na niet over alle films geschreven, maar de film van Red Bull genaamd ‘Days Of My Youth‘ hebben ze bijvoorbeeld aangekondigd voor september van dit jaar en ook Teton Gravity Research laat van zich horen met hun nieuwste film ‘Almost Ablaze‘ die in de negende maand van dit jaar het licht gaat zien.

Je zou zeggen dat je je als producer toch even achter je oren zou krabben met de vraag “wil ik mijn film, waar ik zoveel bloed, zweet, tranen en heel veel energie in heb gestoken, in dezelfde maand uitbrengen als de grote jongens?”, maar blijkbaar zijn de mannen van Level 1 Productions zo zeker van hun zaak dat ze Less ook gewoon voor de maand september ingepland hebben. Reden hiervoor kan zijn dat Red Bull en TGR zich niet zo erg focussen op de urban kant van de wintersport waar juist Level 1 zich in verdiept heeft. Hierdoor lijkt het op het eerste gezicht alsof ze in elkaars vaarwater gaan zitten, maar uiteindelijk filmen ze een compleet andere tak van sport.

Of dit echt zo is moet natuurlijk nog blijken, maar het staat in ieder geval vast dat we enorm benieuwd zijn hoe al deze films zullen gaan worden. Al met al moet er in de herfst, en met name dus in september, dus wat tijd vrijgemaakt worden en veel popcorn met cola ingekocht worden aangezien ze natuurlijk wel allemaal het bekijken waard zijn. Zeker met namen als Tim McChesney en LJ Strenio is deze nieuwste film van Level 1 Productions eentje om in de gaten te houden. Ben je nou helemaal fan geworden van deze film en moet je ‘m zonder twijfel hebben ? Dan kan je ‘m hierrrr reserveren, maar voor de rest van de tijd kunnen we eerst nog genieten van de trailer!

less official trailer from Level 1 on Vimeo.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's