Video's - 15 maart 2015   13:22 Level 1 Productions zet crash compilatie van film Less online

Door:

Tijdens de film Less, die vorig jaar is uitgekomen, zijn er heel wat mooie shots gemaakt en heel wat mooie stunts geland, maar er ging ook een hele hoop verkeerd. Nu hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen dat het allemaal niet zo vlekkeloos gaat zoals een film je doet vermoeden dus dat doen we dan ook maar niet. Ook al is deze crash compilatie van Level 1 Productions daar natuurlijk stiekem wel het levende bewijs van.

De vorige keer was het The Faction Collective die een aantal hevige faalacties achter elkaar had gezet om dit naderhand aan iedereen te laten zien en daar bleef het niet bij! Ook van Teton Gravity Research en Nike Snowboarding zijn nogal wat beelden online verschenen waarin we toch nog maar eens zien dat het nog best vaak fout gaat. Hard fout gaat. Maar goed, tegenwoordig kan je ook al een award winnen voor de beste crash van het jaar dus van iets negatiefs wordt altijd iets positiefs gemaakt! En, niet geheel onbelangrijk, ondertussen is het voor de rest van de buitenwereld meteen een mooie reality check.

Want er zijn nogal wat mensen op deze wereld die achteraf gezien een aardig grote engel op hun schouders hebben gehad. Zo hadden we laatst nog die jongen die uit de stoeltjeslift sprong, maar ook die snowboarder die rotsen ging koppen staat nog vers in het geheugen. We zouden voor geen goud met ze willen ruilen en dat zelfde geldt voor de mannen die we dalijk gaan bekijken want er zitten namelijk een aantal tussen.. Aii..

Level 1 Productions had, toen ze deze crash compilatie online zette, overigens nog wel een mooie wijze les voor iedereen en die luidt: “For your own sake, take Level 1’s advice and wreck less, but for the internet’s sake, by all means, wreck more.” Check de beelden met geniaal commentaar!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's