Video's - 15 februari 2017   19:09 Level 1 zet tweede, enorm pijnlijke crash edit van PLEASURE online

Door:

Alsof de eerste crash edit nog niet pijnlijk genoeg was heeft Level 1 Productions nog maar eens laten zien dat er echt heel wat momenten zijn geweest waar het allemaal niet ging zoals het moest. Dus, heb je zin om de komende anderhalve minuut met verbazing naar je scherm te kijken, terwijl je mompelt dat je enorm blij bent dat jij dit niet bent? Dan zit je hier goed en moet je heel snel doorklikken!

Want pijn en au, dat heeft deze tweede crash edit van Level 1 Productions er zekers te weten inzitten. PLEASURE hebben ze niet kunnen maken zonder wat aardig grote klappers te hebben gefilmd en die zijn hieronder nu te bekijken. De vorige keer zeiden we “Sterker nog, hoofdpijn krijg je hier van, net zoals die kerel die verkeerd landt en een paal kopt.” en zelfs binnen 30 seconden moesten we meteen aan diezelfde kerel denken van toen. Dit keer was het alleen een paal dat onderdeel was van een hek waar die atleet zich aan voorstelde. Zonder hallo te zeggen.

De eerste keer ging hij vol het hek in, de andere keer er vlak langs en de derde keer ging het dus grandioos fout. Tja, je moet er iets voor over hebben om die speciale urban setting tot een succes te brengen, right?

Dat hoef je deze atleten niet meer te vertellen want dat hebben ze namelijk al ervaren. Voor ons is het weer een mooi moment om met beide benen terug op aarde te komen want het gaat nou eenmaal niet allemaal goed! We zien enorm veel edits voorbij komen waar dit alles niet in voorkomt, dus ergens is het meteen een wijze les kids!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's